Waarom werken bij de koeijer schilders?

Werken moeten we allemaal! Bij De Koeijer Schilders doen we dat graag zo professioneel, veilig en prettig mogelijk. Dat klinkt logisch, maar dat is niet altijd en overal zo. Daarom stellen we bij De Koeijer Schilders alles in het werk om aan deze belangrijke voorwaarden te voldoen. Voor het belang van het team, de zaak en de klant.

Als vakman/-vrouw wil je ertoe doen! Toch?

Niemand hoeft je de hemel in te prijzen maar een portie waardering op zijn tijd is wel prettig. Voor onze mensen geldt precies hetzelfde.

Daarom werken we bij De Koeijer Schilders als een team samen; van de schilders, de receptioniste, telefoniste tot en met de directie: we doen het samen.

Wat we samen doen?
1. Werken
2. Lachen
3. Groeien

Over ons

We zijn één van de grotere schildersbedrijven in Zeeland, actief in vele facetten van het schildersvak
Doordat we één van de grotere schildersbedrijven zijn, is het werkaanbod zeer divers. Denk aan renovatieprojecten voor woningbouwverenigingen, het schilderen van nieuwbouwwoningen, maar bijvoorbeeld ook restauratie- en decoratiewerk.

Daarnaast hebben we een groot bedrijfsnetwerk en ook voor die bedrijven voeren we allerlei opdrachten uit. Dat betekent dus ook dat we een zeer gevarieerd aanbod hebben voor onze schilders: de ene collega werkt graag op grote projecten, een ander doet graag schilderwerk bij mensen thuis en weer een ander is helemaal gespecialiseerd in restauratiewerk. De ene collega werkt graag alleen en zo zelfstandig mogelijk, de ander vindt het fijn om in een ploeg te werken.

Wij zetten ons in om iedereen het werk te bieden dat aansluit op de persoonlijke wensen
Lukt dat altijd? Meestal wel en als het een keer niet lukt, vinden onze mensen dat veelal niet zo’n probleem. Dit omdat zij weten dat wij ons best doen om zo veel mogelijk aan hun wensen te voldoen en ieders kwaliteiten zo goed mogelijk in te zetten.

Professionals werken met goed en veilig materiaal
Onze schilders rijden in goede bussen, beschikken over goed gereedschap, veilig (klim)materiaal en werken met de beste merken. Als professional wil je toch niet anders? Bovendien verdient iedereen bij De Koeijer Schilders een marktconform salaris.

lachen

“Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd” is een waar gezegde
Juist omdat we gezamenlijk heel wat uren per week met elkaar aan het werk zijn, is het zaak dat we het goed naar ons zin hebben: een onderlinge grap, een grol, een compliment aan een collega of een leuk gesprekje met een klant; het zijn ook die zaken die je werk leuker maken.

Daarnaast zorgen we ervoor dat we met regelmaat ruimte maken voor gezelligheid en redenen om te lachen. Een barbecue, een jubilaris, verjaardag of een mooie nieuwe opdracht. Er zijn altijd redenen om een kleiner of groter feest te organiseren. Die feestjes en ook het s’ochtends even samen komen op de zaak voor een kop koffie of het doornemen van een project zijn belangrijk voor een goede en collegiale sfeer. Zelf willen we ons werk ook graag op een plezierige manier doen en daarom doen we dat graag gezamenlijk.

groeien

Niet groeien om groter te worden maar om beter te zijn
Als bedrijf willen we groeien en niet om de grootste te zijn maar wel om elke keer beter te worden. Dat geldt voor ons bedrijf en wat ons betreft ook voor al onze collega’s. Daarom bieden we onze mensen ruimte om te groeien. Dit via trainingen, cursussen en opleidingen en door elkaar te stimuleren. We vragen onze mensen actie welke kant ze op willen; waar zij groeikansen zien voor zichzelf maar ook voor ons als team en als bedrijf. We hebben een goed team. Om dat team bij elkaar te houden, uit te breiden en letterlijk en figuurlijk verder te laten groeien, zijn we op zoek naar mensen die zich daarin herkennen en daarin mee willen groeien. Voel je welkom.

Antwan de Punder en Richard van Wijk
Eigenaren De Koeijer Schilders en Roegiers Glas