Zelfreinigende Gevel Coating

U heeft nog een prima en degelijke woning. De straat en plek zijn op een perfecte locatie. Eigenlijk te zonde om af te breken en te herbouwen. Maar het is niet helemaal meer uw stijl. Wat doet u dan? Denk dan eens aan een complete woning metamorfose!

Maar welke verf is geschikt voor welke ondergrond? Hoe goed is de verf bestendig tegen weer en wind? Beschermt de verf tegen algen en schimmels? Het antwoord op deze en andere vragen over de eigenschappen van siliconenhars- dispersie- en silicaatgevelverf heeft vaak te maken met het type en de hoeveelheid bindmiddel.Deze woning is behandeld met een superhydrofobe coating een gevelverf met een lotus effect.

Gevelverf met Lotus-Effect is voorzien van technologie met een waterafstotende bindmiddelmatrix. Het micro-oppervlak bootst het zelfreinigende effect van een lotusblad na. Het contactoppervlak van de gevel voor water, vuil en sporen van algen en schimmels is drastisch kleiner; deze blijven er los op liggen. Bij de eerste de beste regenbui spoelt alles van de gevel af. Daardoor blijft de gevel blijft schoon en droog achter. Een hoge waterdampdoorlaatbaarheid is gewaarborgd. Gevelverf met Lotus-Effect technologie is toepasbaar op vele pleister- en verfondergronden.

Voor de meest effectieve keuze kunt u bij DE KOEIJER SCHILDERS gratis advies en expertise verkrijgen!  

  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
Onderhoud NL Garantie
Laatste Nieuws
© Copyright De Koeijer Schilders door DPM // Algemene Voorwaarden Zakelijk // Algemene Voorwaarden Consument