Werken op hoogte

Werken op hoogte is een risicovolle activiteit. Daarom heeft dit altijd onze intensieve aandacht. We werken er naar om de meest veilige situatie voor onze medewerkers te creëren. Dit houdt in dat je soms verder dan een rolsteiger, vaste steiger of hoogwerker moet denken.

Werkgevers en aannemers zijn verplicht om zich te houden aan de veiligheidsvoorschriften en moeten een veiligheidssysteem implementeren, zoals een uitgebreide risico beoordeling, het verstrekken van veiligheidsinformatie, veiligheidstraining en veiligheidssupervisie. Werknemers dienen zich aan de voorschriften en het veiligheidssysteem te houden om te voorkomen dat zij zichzelf en anderen aan risico’s blootstellen.

Hieraan is op dit project volledig voldaan. Er is een werkplan gemaakt door een hogere veiligheidskundige en de werkzaamheden vanuit de bak zijn aangegeven bij de Inspectie SZW de vroegere arbeidsinspectie. Uiteraard is het werkplan op het werk aanwezig, heeft de schilder dit doorgenomen en heeft de benodigde instructie gekregen. Tja en dan doe je er goed aan een schilder te kiezen zonder hoogtevrees en die het leuk vindt om dit soort klussen uit te voeren. En ook dat is gelukt!

 Heeft u ook een klus op moeilijk bereikbare locaties, neem gerust vrijblijvend contact  op.

 

  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
Onderhoud NL Garantie
Laatste Nieuws
© Copyright De Koeijer Schilders door DPM // Algemene Voorwaarden Zakelijk // Algemene Voorwaarden Consument