Werken met hang-werkbak

Werken op hoogte is een risicovolle activiteit. Daarom heeft dit altijd onze intensieve aandacht. We werken er naar om de meest veilige situatie voor onze medewerkers te creëren. Dit houdt in dat je soms verder dan een rolsteiger, vaste steiger of hoogwerker moet denken. In dit geval was de meest veilige manier een kraan met manbak.

Werkgevers en aannemers zijn verplicht om zich te houden aan de veiligheidsvoorschriften en moeten een veiligheidssysteem implementeren, zoals een uitgebreide risico beoordeling, het verstrekken van veiligheidsinformatie, veiligheidstraining en veiligheidssupervisie. Werknemers dienen zich aan de voorschriften en het veiligheidssysteem te houden om te voorkomen dat zij zichzelf en anderen aan risico’s blootstellen. De koeijer schilders heeft dan ook een eigen Veiligheidskundige in dienst.

Aan al de eisen is hieraan voor dit project volledig voldaan. Er is een officieel werkplan gemaakt door een veiligheidskundige en de werkzaamheden vanuit de bak zijn aangegeven bij de Inspectie SZW. (voorheen genaamd arbeidsinspectie). Uiteraard is het werkplan op het werk aanwezig, heeft de schilder dit doorgenomen en heeft de benodigde instructie gekregen van de kraanmachinist. Tja en dan doe je er goed aan een schilder te kiezen zonder hoogtevrees en die het leuk vindt om dit soort klussen uit te voeren. Èn ook dat is bij deze mooie klus gelukt! 

 Heeft u ook een klus op een moeilijk bereikbare locaties, neem gerust vrijblijvend contact  op.

  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
Onderhoud NL Garantie
Laatste Nieuws
© Copyright De Koeijer Schilders door DPM // Algemene Voorwaarden Zakelijk // Algemene Voorwaarden Consument