Vloercoating pompstation Oranjezon Evides

Evides Waterbedrijf heeft een pompgebouw en installatie bij natuurgebied Oranjezon. Dit gebouw zorgt er voor dat de Walcherse klanten kunnen vertrouwen op een stabiele waterdruk uit de kraan. Om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen, is het huidige pompstation vervangen door een nieuw, energiezuinig exemplaar dat ingepast is in de duinen. Het oude station was vanwege zijn leeftijd aan vervanging toe. De werkzaamheden zijn gestart maart 2017 en zijn nu afgerond.

DE KOEIJERSCHILDERS mocht  de vloeren coaten met een product van Disbon.

Disbon heeft een met carbonvezelversterkte vloercoating op basis van methacrylaatdispersie voor minerale vloeroppervlakken binnen en buiten die normaal (matig) worden belast. Ook geschikt op gietasfalt binnen. Goedgekeurd als afwerking in opvangbakken voor stookolie, diesel en ongebruikte motorolie.

Toepassing ■ goed slagvast ■ goed te reinigen ■ hoge slijtweerstand ■ geringe slijtage ■ bestand tegen UV-licht ■ buiten toe te passen ■ enigszins elastisch ■ bestand tegen olie■ milieuvriendelijk, met water te verdunnen.

Eigenschappen: Getest conform AgBB-testcriteria van de emissie van VOS uit bouwmaterialen voor toepassing binnen. Wordt door milieu- en gezondheidsinstanties voor het toepassen van bouwmaterialen in sensibele (gevoelige) ruimten zoals bijv. (kinder)dagverblijven als norm gesteld.

Wil je meer weten over vloercoating? Van heel eenvoudig tot zwaar belaste mechanische of chemisch bestendige vloeren, neem gratis en vrijblijvend contact op.

 

  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
Onderhoud NL Garantie
Laatste Nieuws
© Copyright De Koeijer Schilders door DPM // Algemene Voorwaarden Zakelijk // Algemene Voorwaarden Consument