Verbouw en aanbouw of Metamorfose

Uw woning is niet helemaal meer uw stijl maar staat wel op de perfecte locatie. Jammer om afstand te doen van je vertrouwde plek. Wat doet u dan? Wellicht is een complete woningmetamorfose iets voor u!! Heeft u besloten een verbouw en/of aanbouw door te voeren in uw nog prima en degelijke woning, dan is de totale restyling / metamorfose van uw woning misschien wel het leukste om te doen. Met de bestaande middelen kijken wat de mogelijkheden zijn. Er kunnen dan opzienbarende resultaten bereikt worden! Zelfs van klassiek naar modern!

In opdracht van aannemersbedrijf van Gilst mochten we deze opdracht uitvoeren. De muren zijn geschilderd met een duurzame buitenmuurverf. Het hout aan de aanbouw is behandeld met: Sansin Enviro Stain SDF het is speciaal ontwikkeld om hout te beschermen, met een formule die gecondenseerd water afstoot terwijl waterdamp kan ontsnappen. SDF's speciaal samengestelde oliën en harsen dringen door in het hout, voor een buitengewone weer-en ultra-violet (UV) bescherming. Dankzij de unieke watergedragen technologie van SDF, kan het zelfs worden toegepast op hout met een hoog vochtgehalte. SDF laat hout ademen, hetgeen voorkomt dat vocht vast kan komen te zitten.

Wilt u zelf graag een metamorfose van uw huis, stuur ons een mailtje en eventueel een duidelijke foto van hetgeen een opknapbeurt kan gebruiken.

Neem contact op voor een geheel vrijblijvende expertise en/of offerte.

  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
Onderhoud NL Garantie
Laatste Nieuws
© Copyright De Koeijer Schilders door DPM // Algemene Voorwaarden Zakelijk // Algemene Voorwaarden Consument