Strandveste

De Strandveste is een woongebouw op de boulevard in Vlissingen, gerealiseerd in 1997 en ontworpen door WTS Architecten. Het gebouw is 26 meter hoog, telt 9 verdiepingen en heeft 32 appartementen. Op de begane grond zit grand-cafe Raymondo’s. Het is gebouwd op de plek waar ooit het bekende Strandhotel stond. Met zijn ranke vorm lijkt Strandveste veel op een groot zeeschip. Het is een fantastische plek aan de Boulevard met een weids zeezicht.

Een klus op hoge hoogte voor DE KOEIJER SCHILDERS waar je trots op kan zijn, alhoewel op die hoogte het ook wel kan spoken door de harde wind. Het complex aan de buitenzijde wordt voorzien van een nieuwe laag verf. Dat word dus krabben, schuren en schilderen op grote hoogte met een prachtig uitzicht. Ik zou zeggen geniet ervan!

En dat allemaal onder het toeziend oog van Maaijken Jans Evertsen. Het standbeeld staat pal tegenover de Strandveste en is een eerbetoon aan de vele Vlissingse vrouwen die in de rijke maritieme geschiedenis van Vlissingen een voorname rol speelden en wiens man en zonen sneuvelden tijdens de vele zeeslagen.

  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
Onderhoud NL Garantie
Laatste Nieuws
© Copyright De Koeijer Schilders door DPM // Algemene Voorwaarden Zakelijk // Algemene Voorwaarden Consument