Spuit en schilderwerk

Of het nu gaat om een nieuwbouw of renovatie, spuitwerk van wanden en plafonds komt overal voor. Er zijn verschillende soorten spuitwerk. Hier is gewerkt met de Airless verfspuit die zorgt voor een perfect en snel dekkend eindresultaat. Alle plafonds, maar ook de leidingen en andere installatieonderdelen die reeds tegen het plafond waren aangebracht zijn mee gespoten. Door de donkere kleur vallen optisch de verschillende materialen, alle naadjes, oneffenheden en installatieonderdelen prachtig weg.

Even technisch; Een Airless verfspuit werkt iets anders dan een standaard verfspuit. Bij de Airless verfspuit wordt de verf namelijk onder hoge druk (150 tot 250 bar) en zonder luchtmantel door een spuitopening geperst. Door de verf door de nauwe spuitopening te persen, wordt de verf verneveld. U kunt een Airless verfspuit ook wel vergelijken met een tuinslang waar u uw duim op houdt. Groot voordeel is dat er weinig nevel in de omgeving terecht komt.

Tevens zijn alle andere schilderwerkzaamheden door ons uitgevoerd. Vooral ISO logo bij de deur valt daar erg op. De kale MDF kunst constructie is behandeld met een roest techniek. Met gebruik van speciale middelen wordt het roest effect gecreëerd. Door een chemisch proces van deze producten ontstaat de roest staal look. Erg GAAF.

 Het prachtige eindresultaat is naar tevredenheid afgeleverd. 

DE KOEIJER SCHILDERS mocht deze klus klaren in opdracht van ISOENERGY, een onderneming uit Zeeland die gespecialiseerd in het aanbrengen van de hoogste kwaliteit na-isolatie van gevels, vloeren en dak. . ISOENERGY is inmiddels geheel operationeel in hun nieuwe onderkomen.

Mocht u ook geïnspireerd raken? Neem gerust gratis en vrijblijvend contact op.

 

  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
Onderhoud NL Garantie
Laatste Nieuws
© Copyright De Koeijer Schilders door DPM // Algemene Voorwaarden Zakelijk // Algemene Voorwaarden Consument