Samen de klus klaren

Samen met B&E reiniging kregen we de aanvraag voor het reinigen en behandelen van buitengevel stucwerk van een prachtige woning in de wijk Mannee te Goes. Deze woning is gebouwd op een kunstmatig aangelegde dijk. Dit  betekend heel veel niveau verschil en schuine hellingen in en rondom de woning. Een mooie uitdaging voor ons, om dit voor elkaar te krijgen.

Volledig in de vaste steiger, of met hoogwerkers was de vraag. Uiteraard berekenen we voor  de klant de meest economische en voor ons de makkelijkst werkbare mogelijkheden. Hieruit kwam naar voren dat de hoogwerker een ...... van Zweestek bij uitstek geschikt was om deze klus te klaren. Echter de hoogwerker moest nog wel de tuin in. Sinke Groep uit Kruiningen heeft prachtige kraanwagen die deze hoogwerker voor ons in de tuin kon zetten. Voor de werkzaamheden gestart konden worden, waren er al diverse struiken zodanig gegroeid dat deze door de hoogwerker verruïneerd zouden  worden. H2 Groen uit Yerseke heeft deze struiken tijdelijk in speciekuipen geplaatst en na 2 dagen weer terug geplant.

De gevels zijn totaal gereinigd met lage druk en stoom om de aanwezige alg te verwijderen en zijn deze daarna behandeld met 2 lagen  STO lotusan Color. Deze gevelverf met Lotus-Effect® is voorzien van technologie met een waterafstotende bindmiddelmatrix. Het micro-oppervlak bootst het zelfreinigende effect van een lotusblad na. Het contactoppervlak van de gevel voor water, vuil en sporen van algen en schimmels is drastisch kleiner, deze blijven er los op liggen. Bij de eerste de beste regenbui spoelt alles van de gevel af. Daardoor blijft de gevel langer schoon en droog achter. Een hoge waterdampdoorlaatbaarheid is gewaarborgd. Gevelverf met Lotus-Effect®-Technologie is toepasbaar op vele pleister- en verfondergronden.

Al met al een complexe klus maar een goede samenwerking heeft hier zeker geleid tot een prachtig eindresultaat.

Meer informatie, neem gratis en vrijblijvend contact op.

  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
Onderhoud NL Garantie
Laatste Nieuws
© Copyright De Koeijer Schilders door DPM // Algemene Voorwaarden Zakelijk // Algemene Voorwaarden Consument