Onderhoud Terneuzen

In opdracht van MVGM vastgoed management mocht DE KOEIJERSCHILDERS het onderhoud uitvoeren. Het is een reguliere onderhoudsbeurt waarbij het eindresultaat een bepaalde laagdikte dient te hebben. Naast het schilderwerk zijn ook de kunststof daklijsten gereinigd en behandeld met een beschermende coating.

Er waren gebreken aan een sterk teruglopende glansgraad, verkleuring, verpoedering, teruglopende elasticiteit, sterke vervuiling, kale plekken, onthechting, barstvorming en mechanische schade. Dit zijn verschijnselen die hoofdzakelijk voorkomen aan de zuidzijde van een woning.

Bij een woning die veel te lijden heeft van de zuidzijde, zou u kunnen kiezen voor  “Just in time” onderhoud.

Wat is “Just in time”? Just in time is ervoor om onderhoud beheersbaar te houden uit oogpunt van preventief onderhoud. Een van de doelstellingen is kostenbesparing  voor het onderhoud van uw onroerend goed en is een  kwestie van de juiste timing. Als bezitter van uw onroerend goed  ziet u het vaak te laat als het weer tijd is voor een schilderbeurt. Onderhoud laten uitvoeren op het moment dat het verfsysteem nog intact is kost minder dan weer geheel vanaf de basis te moeten opbouwen. Indien gewenst, helpen wij u tijdig herinneren voor onderhoud. U beslist echter of het daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Het zou ook kunnen voorkomen dat de zuidgevel eerder aan de beurt is dan de noordgevel, de noordgevel kan dan uitstel krijgen van onderhoud. Overstekken zouden kunnen voldoen met een wasbeurt enz. Een gedegen analyse is dan ook onontkoombaar!

Op basis van deze gegevens gaan we een plan opstellen voor het onderhoud.

Meer weten over deze vorm van onderhoud, neem dan contact op voor een gratis advies en expertise.

Uiteindelijk kunt u veel besparen en blijft uw woning in optimale conditie, wat bij eventuele verkoop weer terugverdiend.

  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
Onderhoud NL Garantie
Laatste Nieuws
© Copyright De Koeijer Schilders door DPM // Algemene Voorwaarden Zakelijk // Algemene Voorwaarden Consument