Onderhoud Nieuw Middelburg

ROEGIERS GLAS en DE KOEIJER SCHILDERS waren in oktober 2010 gestart met voorbereidingen en uitvoeren van de voorgenomen werkzaamheden aan het project “Nieuw Middelburg” in opdracht van Woongoed Middelburg. Dit is een wijk met oude arbeiderswoningen uit de jaren 1920. In januari 2011 werd met de renovatie begonnen.

Woongoed trok voor het project drie jaar uit om de in totaal 266 woningen te renoveren. Een bijzondere opdracht, waar veel van afhing als het gaat om een proefproject. Voor alle partijen was de uitdaging om te werk te gaan volgens het zogenaamde LEAN Bouwen. Het uitgangspunt was om vanuit een inschrijvingssituatie kosten te besparen voor de opdrachtgever. ROEGIERS GLAS en DE KOEIJER SCHILDERS ziet LEAN bouwen als een manier van denken om structuur te geven aan de verbeteractiviteiten binnen de organisatie met als doel het totale bedrijfsproces te vereenvoudigen c.q. te versnellen en verspillingen te elimineren.

LEAN bouwen is er op gericht om de organisatie als geheel, dus inclusief externe partijen, zoals klant, adviseur(s), leverancier(s) en bouwspecialisten, maximaal effectief te laten samenwerken, zowel vóór als tijdens de uitvoering van een project.

Nu, 2018 en inmiddels 7 jaar later na de eerste opleveringen is het dan weer tijd voor een gehele overschilder beurt van de woningen van de eerste 2 renovatiefasen. De voorbereidingen destijds in 2010/2013 werpt nu zijn vruchten af. Deze kozijnen zijn destijds allemaal geheel klimatologisch behandeld op de werkplaats, voordat deze geplaats werden. Het schilderwerk kon daardoor met de OHD 02 behandeld worden. Dit betekend reinigen en schuren, bijgronden en 1x aflakken. Goed en tijdig onderhoud behoud de waarde van het onroerend goed.

Meer informatie hierover? Neem contact op voor gratis advies.

  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
Onderhoud NL Garantie
Laatste Nieuws
© Copyright De Koeijer Schilders door DPM // Algemene Voorwaarden Zakelijk // Algemene Voorwaarden Consument