Onderhoud en make over SMWO te Goes

In opdracht van Marsaki heeft DE KOEIJER SCHILDERS het schilderonderhoud uit mogen voeren aan het kantoor in Goes van Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO)..

Tijdens deze schilderbeurt hebben we ook gelijk de aluminium kozijnen een make over gegeven.

We hebben hier dus om twee redenen geschilderd:

Bescherming
Uw vastgoed is vaak uw meest waardevolle materiële bezit. Om dit zo te houden en de waarde zelfs te verhogen, is het zaak dat u deze goed beschermt.

Achterstallig onderhoud aan het schilderwerk kan veel problemen veroorzaken. Wanneer de weersinvloeden vrij spel hebben kan dit houtrot, lekkend (isolatie) glas, vochtdoorslag, schimmelvorming e.d. veroorzaken.

Als schilder komen wij bij elke vierkante centimeter, controleren wij of de verflaag nog voldoende bescherming biedt en of de kit en stopverfranden nog deugdelijk zijn. Ons advies is altijd: voorkomen is beter dan genezen. Wacht dus  niet tot b.v. de verflaag  afgebladderd is en de weersinvloeden uw gevel al hebben aangetast.

Verfraaiing
Technisch is het niet altijd nodig om te schilderen, vaak doen we dit ook vanuit een esthetisch oogpunt. De kleuren van de aluminium kozijnen waren gedateerd en dit was reden om ze te voorzien van een nieuwe frisse kleur.

Schilderwerk draagt absoluut bij aan een prettig woon-, en werkcomfort. Zowel binnen als buiten.

Door onze jarenlange ervaring en opleiding zijn wij in staat een perfect strak eindresultaat af te leveren en een kleur- en materiaaladvies te verzorgen wat helemaal bij u past.

Meer weten over kleur en onderhoud? Neem geheel vrijblijvend contact op.

 

 

  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
Onderhoud NL Garantie
Laatste Nieuws
© Copyright De Koeijer Schilders door DPM // Algemene Voorwaarden Zakelijk // Algemene Voorwaarden Consument