Muziekkiosk Sas van Gent

In opdracht van de gemeente Terneuzen is de muziekkiosk van Sas van Gent eens flink onder handen genomen. De hele muziekkiosk is aan de buitenkant geschilderd. De vloer voorzien van een prachtige 2 componenten vloercoating.    

PRODUCTOMSCHRIJVING VLOER
Sikafloor®‐3240 is een twee componenten, oplosmiddelvrij, gepigmenteerd, zelf nivellerend bindmiddel op basis van polyurethaan met taai‐elastische eigenschap‐ pen. Totale vaste samenstelling volgens Deutsche Bauchemie. Sikafloor®‐3240 maakt gebruik van Sika's unieke i‐Cure technologie voor het verbeteren van de esthetische eigenschappen van het oppervlak en de gevoeligheid voor de luchtvochtigheid tijdens de applicatie te verminderen.

TOEPASSING
Sikafloor®‐3240 mag alleen door ervaren professionals worden verwerkt. Het is een gladde gietlaag met scheur overbruggende eigen‐ schappen, geschikt voor industriële vloeren in productie‐ en opslagruimten, werkplaatsen etc. ▪ Voor anti slip kun je deze instrooien voor natte werkgebieden (voedings‐ en drankenindustrie enz.) parkeerdekken en laadperrons enz. ▪ Ook is deze aan te brengen op ondergronden van asfalt binnen, zoals in winkelcentra, expositie‐ en opslagruimtes ▪

Voor meer informatie over dit soort vloeren of andere coatings? Neem gratis contact op voor expertise en advies.

  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
Onderhoud NL Garantie
Laatste Nieuws
© Copyright De Koeijer Schilders door DPM // Algemene Voorwaarden Zakelijk // Algemene Voorwaarden Consument