Metamorfose villa Goese Meer, van klassiek naar modern

In juni dit jaar kregen we de vraag om deze villa grondig aan te pakken. Spannend voor de opdrachtgevers, omdat niet goed en voldoende duidelijk is in te beelden hoe het er uit komt te zien. Daarom hebben we met het inkleuren van foto’s van de gevels de verschillende kleurstellingen laten zien en besproken. Uiteindelijk is een uitgangspunt gekozen en een proefopzet gemaakt op een deel van een gevel. Dit was gelijk de juiste. Al het lichte werk in Ral 9016 en de donkere kleuren in RAL 7021.   

 Nadat de dakpannen en de gevels gereinigd waren met stoom waardoor deze weer schoon en alg vrij waren, werden de dakpannen ook door B&E reiniging gecoat. Dat maakt mede het verschil zo u op de foto’s kunt zien.  

Gelijktijdig zijn er een aantal kapotte en lekke ruiten vervangen door ons zusterbedrijf Roegiers Glas. Niet alleen de gevels, maar  ook het houtwerk is grondig aangepakt. Na het reinigen, uiteraard schuren, bijwerken van schades en volledig voor- en aflakken.  

Tijdens de uitvoering zijn er nog enige kleine aanpassingen en afstemming in details met betrekking tot de kleurstelling van verschillende onderdelen geweest waarbij het advies van de schilders in dank werd aangenomen door de opdrachtgevers.

Het resultaat is er dan ook naar. Een prachtige woning van deze tijd op een schitterende plek waar het goed wonen is.

Via deze weg nogmaals dank aan onze opdrachtgevers in het gestelde vertrouwen deze werkzaamheden uit te mogen voeren.

 Wilt u ook een metamorfose van uw woning? Neem gratis en vrijblijvend contact op.

 

  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
Onderhoud NL Garantie
Laatste Nieuws
© Copyright De Koeijer Schilders door DPM // Algemene Voorwaarden Zakelijk // Algemene Voorwaarden Consument