Metamorfose TMC Project

TMC Project maakt al sinds het jaar 2000 werken leuker! In de jaren tot de eeuwwisseling kreeg TMC Wonen steeds meer zakelijke aanvragen. Hierop is ingespeeld door Dies den Haan door het destijds nieuwe bedrijfsonderdeel TMC Project op te zetten. Al snel sloten Frans-Jan Witte en Jacor Giljam zich hierbij aan dankzij de vele opdrachten. In de begin jaren waren de werkzaamheden voornamelijk gericht op het verkopen van vloeren en raambekleding. In 2014 werd hier zorgmeubilair aan toegevoegd en vervolgens heeft Jacor Gilam zich vanaf 2018 (met succes) toe gelegd op de verkoop van kantoormeubilair. De nieuwste ontwikkelingen zijn de oplossingen die zij aanbieden voor een anderhalve meter kantoor. Naast de accountmanagers werkt er een team van zo’n 6 vakmannen aan het uitvoeren van de projecten. Ze werken voornamelijk met eigen vakmannen. 

DE KOEIJER SCHILDERS kreeg de opdracht en gelukkig hebben we de foto’s van vooraf. Want, op deze foto’s is nog te zien hoe het was. Ongelofelijk wat je met een beetje (nou ja beetje pffffff) verf kan doen.

De totale metamorfose van uw bedrijf of woning is misschien wel het leukste om te doen. Ook zonder uitbreiding, met gebruik van de bestaande middelen kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn. Er kunnen dan opzienbarende resultaten bereikt worden! Zelfs van klassiek naar modern!

Wilt u zelf graag een metamorfose van uw huis of bedrijfspand en weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Stuur ons een mailtje en eventueel een duidelijke foto, zodat wij geheel vrijblijvend een plan voor u kunnen maken. 


U kunt contact opnemen via contact of uiteraard gewoon even bellen.

 

  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
Onderhoud NL Garantie
Laatste Nieuws
© Copyright De Koeijer Schilders door DPM // Algemene Voorwaarden Zakelijk // Algemene Voorwaarden Consument