In de hoogte voor Tromp

Maarten Harpertszoon Tromp was een Nederlandse zeevaarder en luitenant-admiraal in de Nederlandse marine. Tromp geniet faam als bekende zeeheld in de Nederlandse geschiedenis. De Nederlandse marine heeft verschillende schepen naar hem vernoemd.

Niet alleen de schepen zijn naar hem vernoemd, maar ook  deze flat uit 1994 te Vlissingen. Voluit genoemd: Residence Admiraal Tromp.

In opdracht van Bouwgroep Peters mogen we deze klus uitvoeren. De opdracht wordt uitgevoerd in twee fases. De eerste fase, de zeezijde en de gevel op het dak aan de Trompstraat zijn in 2016 uitgevoerd. De ramen en de kozijnen worden geschilderd en ook het staal van het trappenhuis aan de landzijde krijgt een schilderbeurt. Tevens worden er nieuwe kitvoegen aanbracht tussen de betonnen elementen en tussen de betonnen elementen en de kozijnen. De kitvoegen dienen als waterdichting.

Voor de schilders van DE KOEIJER SCHILDERS een prachtige en unieke ervaring om op grote hoogte te genieten van het uitzicht over de Westerschelde tijdens hun werkzaamheden.

Heeft u ook schilderwerk op hoogte, neem dan snel contact met ons op voor meer informatie.

 

  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
af erkend
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 De Koeijer Schilders door Universe Media