Gebruik van groene verf

DE KOEIJER SCHILDERS kreeg van R&B Wonen de opdracht de galerij aan te pakken van de Fonteyne in Heinkenszand. R&B Wonen koos voor een milieu vriendelijk product, een biobased verf ook wel bekend als ‘groene verf’.

Maar wat is groene verf?

Voor een biobased verf wordt bij voorkeur gebruik gemaakt van biobased grondstoffen in plaats van grondstoffen met een fossiele oorsprong. De kwaliteit en de prestatie van de verf staan hierbij altijd centraal. Copperant laat bijvoorbeeld  zien dat verf gemaakt van biobased grondstoffen uitmuntend presteert en bovendien een forse positieve bijdrage levert aan het terugdringen van het CO2 gehalte in de atmosfeer.

Een biobased grondstof is hernieuwbaar materiaal van plantaardige oorsprong. Deze plantaardige grondstoffen zijn in theorie onuitputtelijk in tegenstelling tot fossiele grondstoffen (aardolie).

Voor de verfindustrie en de bouw zijn biobased materialen van grote waarde voor de toekomst waarin de economie minder afhankelijk zal moeten worden van fossiele grondstoffen. Biobased verf heeft door zijn natuurlijke eigenschappen aanvullende voordelen op het gebied van gezondheid en comfort. Produceren en bouwen met biobased materialen past volledig binnen een circulaire economie.

De verven zijn niet alleen gemaakt van natuurlijke grondstoffen, ze leveren daarbij ook nog eens optimale prestaties. Perfecte droging, langdurige bescherming, een prettige verwerking en door de uitstekende dekking heeft u minder verf nodig. U hoeft niet meer te kiezen tussen groen, prijs en kwaliteit. Met Copperant gaat u voor verantwoord vakwerk. U draagt bij aan een gezond en veilig leven én bespaart tijd en geld. En natuurlijk kunnen we de groenste verf van Nederland in alle kleuren leveren.

Bij dit project is gekozen voor de Copperant Ycoleum transparante beits. Dit is een (semi-)transparante, waterafstotende en vochtregulerende houtconservering op basis van lijnolie met uitstekende hechting. Ycoleum Transparante Beits is perfect voor de verduurzaming van onbehandeld hout. De beits is snel te verwerken en kan buiten worden toegepast op verschillende houten ondergronden. Deze beits is beschikbaar als transparante afwerking en in semi-transparante houtkleuren.

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op.

  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
Onderhoud NL Garantie
Laatste Nieuws
© Copyright De Koeijer Schilders door DPM // Algemene Voorwaarden Zakelijk // Algemene Voorwaarden Consument