Evides spuitwerk op locatie

Wie langs de N666 van S’ Gravenpolder naar Kapelle rijdt kan de twee halfronde pijpen in het grijs en blauw, in het landschap niet missen. Kijk links vanuit S’ Gravenpolder en rechts vanuit Kapelle. 


Je ziet daar Evides “De Wranghe” in Kapelle dat is gebouwd voor de aanvoer van proceswater voor de industrie in Vlissingen-Oost. De plant heeft een capaciteit van 1185 m3 van proceswater per uur.  Het uitgangsmateriaal voor de behandeling is ruw water van de Biesbosch. Het behandelingsproces bestaat uit het mengen voor coagulatie, flocculatie en dubbellaags filtratie.  Na de behandeling is het water opgeslagen in reservoirs. Uit deze reservoirs wordt het water gepompt voor de industrie in Vlissingen-Oost. De opslag reservoirs betekenen een leveringsgarantie. Naast dat is er een adequate back-up capaciteit beschikbaar uit het systeem van het drinkwater.  De werking van de plant is volledig automatisch.

DE KOEIJER SCHILDERS heeft dan ook de eer om dat te beschermen tegen onheil van ons prachtige klimaat en dan bedoelen we roest en/of corrosie aan de buitenkant.

De buitenkant is gespoten met een water gedragen Lakverf. Dit na een grondige hogedruk reiniging van B&E reiniging. De lak, een zijdeglanzende sneldrogende grond, voor en aflak en is corrosie werend. Het product is geschikt voor nieuwbouw‐ en onderhoudsschilderwerk.

Meer weten over deze lak en/of spuitwerk op locatie; Neem gratis en zonder verplichtingen contact met ons op.
 

  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
Onderhoud NL Garantie
Laatste Nieuws
© Copyright De Koeijer Schilders door DPM // Algemene Voorwaarden Zakelijk // Algemene Voorwaarden Consument