Energie zuiniger

Dit project hebben wij mogen uitvoeren in opdracht van Van Wijnen Breda en Woongoed Middelburg.

Doel van dit project was om de woningen energie zuiniger te maken. Dit was een ingrijpende verbouwing waarbij alle bedrijven goed met elkaar moesten samen werken. Zo werden de kopgevels geïsoleerd, zijn er zonnepanelen op het dak gemonteerd, is er een nieuwe energie zuinige ventilatiebox in de woningen geplaatst en zijn alle deuren en ramen vervangen. De beglazing is vervangen door HR++ beglazing door onze collega’s van Roegiers glas. Vervolgens is alles netjes geschilderd door onze schilders.

Tijdens het schilderen hebben we ook de stalen hekwerken aangepakt. Voordat we begonnen was er een vermoeden dat er Chroom 6 in zat. Nadat dit door Van Wijnen getest was bleek het inderdaad zo te zijn. Mooi om te zien dat vervolgens iedereen gemobiliseerd is om aan de hand van een goed en strak werkplan dit op een veilige en nette manier aan is gepakt. Zowel Woongoed als van Wijnen als de Koeijer heeft zijn beste beentje voorgezet om dit goed te organiseren. Bij het Chroom 6 verhaal komt er best wat kijken. Zo moet je met speciale filter maskers werken, speciale overals, handschoenen maar ook voor elke werkdag een checklist invullen. Door met een vaste groep zeer goed geïnstrueerde schilders dit uit te voeren kon de overlast voor bewoners (die tijdens de werkzaamheden niet in de buurt mochten komen) tot enkele dagdelen beperkt blijven.

Wat verder opviel was dat ondanks de corona maatregelen iedereen hier goed mee is omgegaan. Een compliment aan alle vaklieden die hier bezig zijn geweest. Het is niet altijd even makkelijk om met 12 schilders deze regels en het houden van 1,5 m1 afstand in acht te houden en toch goed je werk te kunnen uitvoeren. Chapeau.

 Als schildersbedrijf hebben wij ook het houtrot en betonrot aangepakt. We kwamen meer houtrot en betonschade tegen als van te voren verwacht was. Dit zorgde in het begin voor enige vertraging maar door extra capaciteit hierop in te zetten konden we dit later in het project inlopen.

 Ik denk dat wij terug kunnen kijken op een mooi en leerzaam project waarin de bewoners tevredenheid zelfs een 8,7 was. Een fantastisch resultaat om trots op te zijn.

 Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op.

  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
Onderhoud NL Garantie
Laatste Nieuws
© Copyright De Koeijer Schilders door DPM // Algemene Voorwaarden Zakelijk // Algemene Voorwaarden Consument