Driewegenhof Middelburg

Afgelopen maanden zijn wij bezig geweest met schilderwerkzaamheden aan de Driewegenhof in Middelburg. Dit alles na aanleiding van energetische maatregelen die onze opdrachtgevers van Wijnen Breda en Woongoed Middelburg heeft laten uitvoeren aan deze 4 flatgebouwen.

6 a 7 jaar geleden hebben we deze flats ook mogen schilderen wat heel plezierig is om op je eigen werk terug te mogen komen. Onze voorman Frank was er toen ook bij aanwezig wat de werkzaamheden eenvoudiger maakte. Echter op plekken waar zoveel mensen wonen en waar er diverse partijen moeten samenwerken is goede communicatie een vereiste. Dit werd door de bewoners beloond met een gemiddelde beoordeling van een 8. Een cijfer om trots op te zijn.

Onze werkzaamheden bestonden uit het schilderen van alle kozijnen, deuren, trappenhuizen, garage deuren, bergingsgangen en vloeren.

Voor de wanden van de bergingsgangen hebben we gebruik gemaakt van een Airless spuitpistool. Naast het voordeel dat dit sneller werkt had het ook een voordeel dat we in de grove structuur van de wanden overal konden komen en door de korte doorlooptijd de overlast konden beperken voor de bewoners.

Projectleider Nicky kijkt met een goed en positief gevoel terug op deze mooie klus.

Neem gerust contact op voor grote projecten.

  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
Onderhoud NL Garantie
Laatste Nieuws
© Copyright De Koeijer Schilders door DPM // Algemene Voorwaarden Zakelijk // Algemene Voorwaarden Consument