De Kraayert 1ste fase opgeleverd

Ik opdracht van Fraanje aannemingsbedrijf mocht DE KOEIJER SCHILDERS deelnemen aan de fraaie metamorfose, verbouwing/renovatie van Zorgcentrum De Kraayert. 

Het zorgcentrum De Kraayert  ligt midden in Lewedorp. De Kraayert is sterk verbonden met het dorp en de omgeving en is een prettige plek voor wonen en zorg.

Na de verbouwing zijn er twee groepswoningen dementie, twee woongroepen somatiek en een groepswoning voor bijzondere doelgroepen (mensen met bijvoorbeeld een verstandelijke beperking en dementie). Het is belangrijk dat bewoners zoveel mogelijk het leven kunnen leiden zoals men dat gewend is. Daarom werken we in de woningen op een kleinschalige manier. Een goede samenwerking met mantelzorgers en vrijwilligers is hierbij erg waardevol.

Naast het schilder en behangwerk zijn er ook visuals aan de muren aangebracht. Het is een fotobehang is van langor kwaliteit een polyester weefsel en tweezijdig gecoat met vinyl. Deze printen die ook wel visuals worden genoemd, is door een kunstenaar speciaal ontworpen en dus uniek voor De Kraayert.  Tevens heeft het ook de eigenschappen van geluidsabsorptie alphaw 0.15 en een brandwerendheid SBI-Euroclass. Bijzonder is dat deze visuals in standard maten te bestellen zijn, echter deze zijn van te voren ingemeten en op maat aan een stuk geleverd! 

Geïnteresseerd naar deze bijzonder prachtige visuals? Vraag geheel vrijblijvend advies en expertise. 

  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
Onderhoud NL Garantie
Laatste Nieuws
© Copyright De Koeijer Schilders door DPM // Algemene Voorwaarden Zakelijk // Algemene Voorwaarden Consument