DE KOEIJER SCHILDERS SPUITERIJ

Zoals u heeft kunnen lezen bij projecten Evides spuitwerk op locatie, is het ook mogelijk spuitwerk te verrichten in onze eigen spuit cabine. DE KOEIJER SCHILDERS beschikt over een spuit cabine van 64 m2. Deze kan opgedeeld worden in twee aparte cabines zodat er snel en adequaat gewerkt kan worden. Onderdelen die van de projecten worden meegenomen naar de werkplaats, kunnen worden voorbewerkt en gespoten. Het voordeel hiervan is dat de klant geen last van stof of overlast heeft.

De uitvoering kan in zijdeglans, maar ook in pianolak hoogglans wat bereikt wordt door tussendoor slijpen en polijsten. Een veelzijdige spuiterij waarvan wij gekscherend wel eens roepen van autolak tot grondverf alles is mogelijk.

Elke ondergrond vraagt om een andere spuitmethode. Maar of u nu kunststof, metaal of hout wilt overspuiten, bij DE KOEIJER SCHILDERS is het geen probleem.

Het zou te veel zijn om alles op te noemen wat we zouden kunnen spuiten, maar of het nu gaat om de keuken die u eigenlijk wilt vervangen maar nog te goed is om weg te doen of een meubelstuk of bloemenvaas waar u zeer aan gehecht bent, maar de kleur niet meer in uw huidige interieur past. Vraag ons gewoon vrijblijvend advies.  

  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
af erkend
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 De Koeijer Schilders door Universe Media