Boerderij ondergaat renovatie

In Kruiningen kunt u enkele boerderijen vinden die op de lijst staan van Rijksmonumenten. Eén hiervan is te vinden aan Sint Pieterspolder 1. Dit complex, een boerderij, schuur, wagenschuur en varkensschuur, dateert uit omstreeks 1900.

Het rijksmonument valt onder agrarisch erfgoed. Vaak zijn dit oude gebouwen die beeldbepalend zijn voor een streek of plaats. De oorspronkelijke functie van dit monument was een schuur.

Meer over deze renovatie leest u in het artikel van de PZC:

DE KOEIJER SCHILDERS mocht in opdracht van Bouwbedrijf van de Linde meedoen aan deze prachtige renovatie. De buitenkant van het complex is geschilderd met Lucite Housepaint Gevelverf.

Lucite Housepaint is een universele zijdematte gevelverf met bijzondere eigenschappen. Deze gevelverf wordt veel gebruikt op muren, houten vlotdelen aan schuren en betonnen wanden. Lucite kan op nog veel meer ondergronden worden toegepast zoals bijvoorbeeld, vezelcementplaten, oude elastische systemen, non-ferro metalen, harde PVC en metselwerk.

Lucite Housepaint is een sneldrogende en zeer goed hechtende gevelverf. Zeer elastisch. De kleur is standaard Zwart 1021T of wit 1000T. Andere kleuren kunt u kiezen met behulp van de kleurenwaaier.

Meer weten over dit product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
af erkend
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 De Koeijer Schilders door Universe Media