antwan de punder en Richard van Wijk

Over De Koeijer Schilders

De Koeijer Schilders is een professioneel schildersbedrijf met zo’n 60 medewerkers, ontstaan uit de fusie tussen Meesters de Koeijer en Boot Schilders. Beide bedrijven bieden u ca. 80 jaar ervaring op gebied van onderhoud van uw vastgoed binnen en buiten.

Wie is Wie

Antwan de Punder (46 jaar) en Richard van Wijk (45 jaar) zijn sinds januari 2009 eigenaar geworden van DE KOEIJER SCHILDERS. Antwan na ruim 15 jaar als bedrijfsleider en Richard als 20 jaar projectleider kregen de kans het bedrijf over te nemen van Fam. De Koeijer. In februari 2013 is BOOT SCHILDERS aan de holding toegevoegd waarna de in 2016 zijn gefuseerd. Onze schilders en reparateurs worden aangestuurd door 2 calculators/werkvoorbereiders en 2 projectleiders. Uiteraard worden deze ondersteund door de administratie en medewerkster P&O. Allen met minimaal 12 jaar ervaring binnen ons bedrijf.

 • DE KOEIJER SCHILDERS

  Op zoek naar professionele schilder in Zeeland of advies? Wij helpen u graag verder. Stel direct uw vraag en binnen 24 uur krijgt u antwoord.

LOCATIE

 • Schouwersweg 100
  4451 HT Heinkenszand

 • Telefoon:
  0113 577220

 • Maandag - Vrijdag: 07.00 - 17.00
  Weekend: gesloten

ONZE MISSIE

De Koeijer Schilders levert op een professionele wijze de kwaliteit die een klant van ons verwacht. Dit doen wij vooral op het gebied van schilderwerk in totaal onderhoud van vastgoed binnen en buiten. Met een innovatief, lerend, maar vooral trots team van vakmensen bieden wij oplossingen, waarbij kostenbeheersing, service, en resultaatgericht duurzaam de rode draad is. Tevens streven wij er naar een voorbeeldfunctie te zijn voor branchegenoten in Zuidwest Nederland in MVO.

ONZE VISIE

De Koeijer Schilders wil over vijf jaar een uitgebalanceerde zelfsturende bedrijfsorganisatie zijn die zodanig rendement oplevert waardoor blijvend in innovatie, scholing en optimalisatie van het bedrijfsproces kan worden geïnvesteerd. Daarnaast willen we een beheersbare groei bewerkstellingen. Dit willen we bereiken met een resultaatgerichte duurzame bedrijfsvoering en door, met professionele samenwerkingsverbanden, uitbreiding te zoeken in bestaande en nieuwe markten. We willen een bedrijf zijn waar medewerkers meedenken, graag werken, trots zijn en waarin zij zich kunnen ontplooien. Wij streven naar een bedrijf wat wordt geleid onder goed werkgeverschap waarbij de relatie tot maatschappelijke doelen, zoals b.v. KANS, worden nagestreefd.

 • Telefoon:
  0113 577220

 • Schouwersweg 100
  4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
Onderhoud NL Garantie
Laatste Nieuws
© Copyright De Koeijer Schilders door DPM // Algemene Voorwaarden Zakelijk // Algemene Voorwaarden Consument