• Mar

    19

    2019

We rijden groen, maar...

De Koeijer Schilders rijdt groen, maar schildert in alle kleuren. Wij staan er om bekend een voortrekkersrol te hebben bij Innovaties, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid. Zo gebruiken we reeds jaren èn steeds meer, Biobased verf producten naast de reguliere producten.

Afgelopen jaar hebben we het schilderwerk van ca. 140 woningen uitgevoerd met Biobased verf producten. Dit jaar zal dit oplopen tot ca. 350 schatten wij in. Naast de producten willen we ook ons vervoer steeds groener maken. Wij zijn dan ook blij om onze nieuwe aanwinst, de volledig elektrische Peugeot Partner aan u te mogen tonen. Ik hoor u afvragen, tja die auto’s zijn er toch nog lang niet goed genoeg voor met een bereik van nog geen 100 km bij koud weer. En ja zo dachten wij ook, maar onze opdrachtgevers in de regio denken gelukkig ook groen mee. Zo onderhouden we dit jaar ca. 400 woningen voor R&B wonen en dat alleen in de gemeente Borsele. Dat is dan ook goed te berijden vanuit de woonplaats, Kloetinge, van onze onderhoud schilder Kees Geuze.

Ook die medewerking van onze schilder is nodig. Niet iedereen heeft de mogelijkheid en de wil om de auto thuis op te laden. Er is een stopcontact gemonteerd aan de buitengevel van de woning van Kees en hij vindt het geen probleem dat de bedrijfswagen bij hem op de oprit staat tijdens het laden. Uiteraard vergoeden wij de brandstof. In dit geval de KWh in plaats van benzine of diesel. Is dit dan goedkoper rijden, nee, dat helaas nog niet. De aanschafprijs ligt veel hoger dan een reguliere bedrijfswagen en de restwaarde zal lager zijn aangezien er in snel tempo verbeterde versies komen met meer bereik. Waarom dan nu toch deze auto?

Als er niemand van start gaat en bereid is op deze manier mee te investeren zal de ontwikkeling vertragen en wellicht stagneren. Is dit dan de toekomst? Geen idee, maar als je de eerste bent, draag je op deze wijze ook het langst bij aan vermindering van CO2 uitstoot en vermindering van gebruik fossiele brandstoffen.Latest Posts
  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
Onderhoud NL Garantie
Laatste Nieuws
© Copyright De Koeijer Schilders door DPM // Algemene Voorwaarden Zakelijk // Algemene Voorwaarden Consument