• Sep

    21

    2017

Golfclinic

Eenentwintig september een heerlijke zonnige middag na weken van onbestendig weer en veel regen ziet er uit als een prachtige middag. In het golfseizoen van 2016 speelden Richard en Antwan mee met de Bedrijvencompetitie van Goese Golf. Zij wonnen de competitie en kregen van de Goese Golf een clinic aangeboden voor 15 personen. Zij besloten als snel dit uitje te besteden aan hun medewerkers. 

Maar hoe verdeel je dat? Tijdens de kerstavond in het Lunchcafé en de bouwvakbarbecue op de werkplaats werden er lootjes getrokken en 21 september was het dan zover.

Na eerst de heerlijke lunch te hebben genoten, waren Richard en Antwan met 15 collega’s op het heilige gras van de Goese Golfbaan te vinden. Het werd een zeer gezellige en geslaagde middag waarbij iedereen aan de golfsport kon ruiken en menigeen zeiden het een verslavend spelletje te vinden. Termen als tee, fairway, pitchmarks, drive en putter vlogen je rond de oren. Al werd Forrrr af en toe vergeten. Maar ook die zat er na de nodige afzwaaiers aan het eind van de dag goed in. De afsluiting met een heerlijke borrel en wat hapjes in het zonnetje op het terras was een heerlijke afsluiting van een gezellige middag.

Latest Posts
  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
af erkend
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 De Koeijer Schilders door Universe Media