• Mar

    22

    2022

Bedrijfsbezoek Petje af

Bij de landelijke Stichting Petje af ontdekken nieuwsgierige kinderen van 10 t/m 14 jaar op zondag de wereld. Het programma biedt kansen aan kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Er zijn veel kinderen met talenten, waarbij het door hun leefsituatie niet vanzelfsprekend is dat zij weten waar ze goed in zijn en wat er allemaal mogelijk is in de wereld. Wij zijn ervan overtuigd dat de plek waar de wieg heeft gestaan, nooit de kansen in de toekomst mag bepalen.

Bij Petje af komen kinderen in aanraking met inspirerende rolmodellen en diverse werkvelden. Met het praktijkgerichte programma, waarin ook het gezin wordt betrokken, ontdekken kinderen hun talenten, ontmoeten zij nieuwe mensen en ontwikkelen zij (nieuwe) vaardigheden, een positief zelfbeeld en een beter perspectief voor de toekomst. 

In blokken van vier weken op 28 zondagen maken de kinderen kennis met zeven verschillende beroepen. Voor Petje af Goes is deze maand de beurt aan  DE KOEIJERSCHILDERS en ROEGIERSGLAS. Zij maakten op zondagen 13 en 20 maart  kennis in het schilders en glasbedrijf.

De eerste zondag was de presentatie en uitleg over de bedrijven met daarnaast kennis over verf. De tweede zondag op het bedrijf de rondleiding en maakten ze middels een spelvorm kennis met glas, kraanwerk, steigerwerk, ladderwerk en darten met de kwast. Al met al geweldige dagen met enthousiaste groep kinderen. Tof om dit vanuit onze bedrijven te kunnen doen.   

   


 

Latest Posts
  • Telefoon:
    0113 577220

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
af erkend
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 De Koeijer Schilders door Universe Media