antwan de punder en Richard van Wijk

Missie

De Koeijer schilders levert door samenwerken op een professionele wijze de kwaliteit die een klant van ons verwacht. Dit doen wij vooral met gecombineerde diensten op het gebied van schilderwerk en beglazing in totaal onderhoud vastgoed binnen en buiten. We zijn het betrouwbaarste en meest uitgebreide kenniscentrum op ons vakgebied in zuidwest Nederland. Met een innovatief, lerend maar vooral trots team van vakmensen bieden wij oplossingen, waarbij resultaatgericht duurzaam de rode draad is. Tevens streven wij er naar een voorbeeldfunctie te zijn voor branchegenoten in zuidwest Nederland op algemeen bedrijfsbeleid.

 • DE KOEIJER SCHILDERS

  Op zoek naar professionele schilder in Zeeland of advies? Wij helpen u graag verder. Stel direct uw vraag en binnen 24 uur krijgt u antwoord.

LOCATIE

 • Schouwersweg 100
  4451 HT Heinkenszand

 • Telefoon:
  0113 577220

 • Maandag - Vrijdag: 07.00 - 17.00
  Weekend: gesloten

ONZE MISSIE

De Koeijer Schilders levert op een professionele wijze de kwaliteit die een klant van ons verwacht. Dit doen wij vooral op het gebied van schilderwerk in totaal onderhoud van vastgoed binnen en buiten. Met een innovatief, lerend, maar vooral trots team van vakmensen bieden wij oplossingen, waarbij kostenbeheersing, service, en resultaatgericht duurzaam de rode draad is. Tevens streven wij er naar een voorbeeldfunctie te zijn voor branchegenoten in Zuidwest Nederland in MVO.

ONZE VISIE

De Koeijer Schilders wil over vijf jaar een uitgebalanceerde zelfsturende bedrijfsorganisatie zijn die zodanig rendement oplevert waardoor blijvend in innovatie, scholing en optimalisatie van het bedrijfsproces kan worden geïnvesteerd. Daarnaast willen we een beheersbare groei bewerkstellingen. Dit willen we bereiken met een resultaatgerichte duurzame bedrijfsvoering en door, met professionele samenwerkingsverbanden, uitbreiding te zoeken in bestaande en nieuwe markten. We willen een bedrijf zijn waar medewerkers meedenken, graag werken, trots zijn en waarin zij zich kunnen ontplooien. Wij streven naar een bedrijf wat wordt geleid onder goed werkgeverschap waarbij de relatie tot maatschappelijke doelen, zoals b.v. KANS, worden nagestreefd.

 • Telefoon:
  0113 577220

 • Schouwersweg 100
  4451 HT Heinkenszand

De Koeijer Schilders

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
Onderhoud NL Garantie
Laatste Nieuws
© Copyright De Koeijer Schilders door DPM // Algemene Voorwaarden Zakelijk // Algemene Voorwaarden Consument